Om oss

Formell.se är ett snabbt växande digitalt magasin med stor fokus på spetskompetens. Syftet är att våra frilansande journalister ska kunna dela sina erfarenheter och kunskaper inom respektive specialområde.

För tillfället har vi en handfull erfarna skribenter som regelbundet bidrar till sitens innehåll. Vi har även ett par författare som periodvis publicerar sina alster på Formell.se för att dela sin expertis.

Perspektiv och erfarenhet

Många av de ämnen vi hanterar är subjektiva, vilket ger oss chansen att erbjuda flera olika infallsvinklar och perspektiv till våra läsare. Tack vare mångfalden i vår journaliststab har vi möjlighet att erbjuda information som inte alltid är självklar eller ens tillgänglig för alla.

Med så många olika bakgrunder, utbildningsnivåer, expertiser och yrken så kan vi stolt presentera ett stort urval av tankar och idéer i vår tankesmedja.

Formell.se har ingenting med politik eller religion att göra.

Samarbete och kontakt

Vi på Formell är alltid öppna inför seriösa samarbeten av olika slag. Vänligen fyll i formuläret här nedanför så återkopplar vi er snarast möjligast.

Om du som läsare har synpunkter, idéer eller förslag så ser vi fram emot att höra från dig. Vi kommer att svara på ditt mail så fort vi kan.